Iskunvaimentimet koviin maasto-olosuhteisiin Valmistamme iskunvaimentimia sotilaskäyttöön

Olemme kehittäneet tuotteitamme vähentämään lämmöntuotantoa kovissa maasto-olosuhteissa. Voimme suunnitella täysin ainutlaatuisia tuotteita yksittäisille ajoneuvotyypeille optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Maastoajoneuvon iskunvaimentimet suurille nopeuksille ja suurille kuormille

Maastoajoneuvot (kuten sotilaskäytössä) kohtaavat usein erityisen suuria nopeuksia, kiihtyvyyksiä ja kuormia, kun niitä ajetaan olosuhteissa, joissa ne on suunniteltu käytettäviksi. Nopeudet voivat nousta jopa 4-5 m/s asti, mikä edellyttää erittäin hyviä vaimennusominaisuuksia iskunvaimentimelta.

Sotilasajoneuvoja käytetään usein vaikeissa olosuhteissa, joissa kiihtyvyys ja nopeus ovat suuret ja vaimennusominaisuuksien on täytettävä korkeimmat turvallisuus- ja luotettavuusvaatimukset. SV on kehittänyt erittäin vahvoja tuotteita, jotka on optimoitu tällaisiin vaikeisiin ja ankariin olosuhteisiin. Olemme erikoistuneet vaikeisiin ratkaisuihin, joissa tyypilliset iskunvaimentimet eivät vain riitä.


Testattu täyttämään korkeat laatustandardimme

SV-Shocksin iskunvaimentimet tunnetaan erityisesti korkealaatuisina, luotettavina ja pitkäikäisinä tuotteina. Jokainen iskunvaimennin testataan perusteellisesti ennen kuin se lähtee tehtaalta, jotta se varmasti täyttää korkeimmat laatuvaatimuksemme.

Laadukkaat tuotteemme takaavat turvallisen ja huoltovapaan käytön seuraavaan suunniteltuun huoltoon asti.

Jätä viesti, niin palaamme asiaan

Joustavana valmistajana ja venttiilitekniikan edelläkävijänä pystymme valmistamaan räätälöityjä tuotteita paikallisten tarpeiden mukaan.

Miten voimme auttaa?

Mikko Vesanto
Sales & Deliveries
+358 45 6575686
mikko@sv-shocks.com

Markku Hirvi
Sales Manager
+358 45 6578544
markku@sv-shocks.com

Ota yhteyttä

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.