Vastuullista ja kestävää liiketoimintaa iskunvaimentimilla Kestävän liikenteen edelläkävijä

SV-SHOCKS on suomalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä iskunvaimentimia mm. ajoneuvoihin. Pyrimme tarjoamaan kestäviä, kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Tavoitteenamme on harjoittaa pitkäjänteistä, kannattavaa, eettistä ja vastuullista liiketoimintaa, huomioiden taloudellisen, ekologisen ja sosiaalisen vastuumme.

Agenda2030 sisältämästä 17 tavoitteesta keskitymme erityisesti kolmeen kohtaan

SV-SHOCKS on sitoutunut kestävän kehityksen huomioimiseen tuotteissa ja koko toimitusketjussa. Olemme määrittäneet vastuullisuustoimiemme keskeiset teemat YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelmasta, Agenda2030 tavoitteista. SV-SHOCKSin arvojen mukaisesti keskitymme erityisesti kestävään kulutukseen ja tuotantoon, kestävän infrastruktuurin edistämiseen ja materiaalin tarkkaan käyttöön, kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön.

Ihmisarvoista työtä

Tuotantomme tapahtuu Suomessa ja valmistamme tuotteita, joiden elinkaari on pitkä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme entistä kestävämmiksi, sekä hyödyntämään materiaaleja, jotka ovat kierrätettävissä vaimentimen käyttöiän päättyessä. Käytämme avainlippua osoittaaksemme sitoutumisemme kotimaiseen tuotantoon ja laatuun

Agenda2023, kohta 8.4 Parantaa vuoteen 2030 saakka asteittain maailmanlaajuista resurssitehokkuutta kulutuksessa ja tuotannossa ja pyrkiä erottamaan talouskasvu ja ympäristön pilaantuminen toisistaan kestävää kulutusta ja tuotantoa koskevan kymmenvuotisen ohjelmakehyksen mukaisesti, kehittyneet valtiot eturintamassa.

Rakennamme kestävää infrastruktuuria

Osallistumme hankkeisiin, jotka edistävät kestävää infrastruktuuria, tarjoten kestäviä ratkaisuja vaativiin kohteisiin. Valmistamme vaimentimia, jotka toimivat pitkään ja ovat suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, tukien näin kestävän infrastruktuurin rakentamista.

Agenda2023, kohta 9.1 Kehittää laadukasta, luotettavaa ja kestävää infrastruktuuria, kuten alueellista ja rajat ylittävää infrastruktuuria, taloudellisen kehityksen ja ihmisten hyvinvoinnin tueksi panostamalla sen edulliseen ja yhtäläiseen saantiin kaikille. 

Agenda2023, kohta 9.4 Uudistaa vuoteen 2030 mennessä infrastruktuuria ja jälkiasennusaloja kestävän kehityksen mukaisiksi, tehostaa resurssien käyttöä ja lisätä puhtaiden sekä ympäristöystävällisten teknologioiden ja tuotantoprosessien käyttöönottoa jokaisen maan omien valmiuksien mukaisesti. 

Varmistetaan tuotantotapojen kestävyys

Ehkäisemme materiaalijätteen syntymistä tuotannossamme käyttämällä materiaalin mahdollisimman tehokkaasti. Tuotteemme ovat pitkäikäisiä ja niiden materiaalit ovat kierrätettävissä kaikissa maissa.

Agenda2023, kohta 12.5 Vähentää vuoteen 2030 mennessä merkittävästi jätteiden syntymistä ennaltaehkäisyn, kierrätyksen ja uudelleenkäytön keinoin.

Materiaalit

Vaimentimien tulee kestää mahdollisimman pitkää käyttöä ja valitsemme käyttöömme mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. Materiaalit ovat kierrätettäviä.

Pakkaukset

Pakkaamme tuotteemme pahvipakkauksiin ja kierrättäville lavoille, välttäen ylimääräistä materiaalin käyttöä ja optimoiden rahtikuljetuksia.

Kierrätysohjelma

Panostamme tuotteidemme kestävyyteen ja kierrätettävyyteen, mahdollistaen niiden asianmukaisen kierrättämisen käyttöiän päättyessä.

Kierrätysohje

Avainlippu: Suomalaista työtä ja laatua sydämellä

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa suomalaista työtä ja edistää vastuullista liiketoimintaa.

Avainlippu kertoo, että tuotteidemme valmistus työllistää suomalaisia ja tukee suomalaista yhteiskuntaa. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme omalla toimipisteellämme Järvenpäässä.

Lue lisää Avainlipusta

Mittaamme ja arvioimme toimiemme onnistumista, tässä uusin EcoVadis tuloksemme

Tiedämme vastuumme yrityksenä ilmastosta ja työnantajana työvoimasta. Tavoitteenamme on parantaa toimintatapoja edelleen datalla ja kovalla työllä. Olemme sisällyttäneet EcoVadisin kestävän kehityksen ohjelmaamme vertaillaksemme, mitä olemme jo tehneet ja missä meidän on parannettava. Kestävän kehityksen strategiamme ja toimintatapamme ovat EcoVadisin arvioimien yritysten parhaan 18 % joukossa, johon kuuluu yli 100 000 yritystä.

Overall score

SUOMEN VAIMENNIN OY is in the top 18% of companies rated by EcoVadis in the Manufacture of parts and accessories for motor vehicles industry.

Sustainable Procurement

SUOMEN VAIMENNIN OY is in the top 9% of companies rated by EcoVadis in the Manufacture of parts and accessories for motor vehicles industry.

Valmistamme iskunvaimentimia hyvin valikoiduista materiaaleista, joissa otamme myös kierrätyksen sekä pakkauksen ekologisuuden huomioon.